Gulden Spoor Blond

NETEBUK ORIGINAL


Naast het Gulden Spoor gamma wordt bij ons ook de experimentele Netebuk lijn gebrouwen. De Original, type saison, was ons eerste gebrouwen bier en blijft het ganse jaar door verkrijgbaar. Verder leeft onze brouwer zich uit met seizoensgebonden hoogstandjes zoals de tarwemouten, winterkruiden, koffiemouten of heerlijk fruit!


Verkrijgbaar in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.


NETEBUK WHEAT


Bij het origineel recept word 60% tarwemout gebruikt die dit bier tot “tarwebier/witbier” omdopen. Extra kruiden zoals sinaasappelschil en kruidnagel zorgen voor een fruitige geur en smaak die deze Wheatbuk een afgeronde body geven. Het fruitig romige karakter past bij elke gelegenheid en is toegankelijk bij elk recept of als aperitief.


Verkrijgbaar in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.


NETEBUK COFFEE


Bij het origineel recept word 44% koffiemout gebruikt die dit bier tot “stout/coffeebier” omdopen. De volledig gebrande mouten zorgen voor een milde koffiegeur en zeer donkere kleur die deze Coffeebuk een caramel-bittere body geven. Het bitterzoet romige karakter past perfect in dessert gelegenheden en is toegankelijk voor de beginnende stoutdrinker.


Verkrijgbaar in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.


NETEBUK WINTER


Bij het origineel recept worden 4 extra caramelmouten gebruikt die dit bier tot “kruiden/winterbier” omdopen. De licht tot zwaardere gekarameliseerde mouten zorgen voor een kruidig zoete geur en smaak die deze winterbuk een verwarmend mondgevoel geven. De subtiele kruidigheid van de speculaaskruiden en kaneel geven dit bier een karakter die naast dessert gelegenheden ook bij lekker wild of gebakken vlees met hartige sauzen past.


Verkrijgbaar in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.


NETEBUK BARREL AGED


Van een specialleke gesproken... Maar liefst 7 jaar lag een batch Netebuk winter te rusten op eiken whiskyvaten. Een bom aan smaken waarin een aangename zurigheid de balans in evenwicht houdt. Te complex om in woorden uit te drukken, dus zorg zeker dat je er in huis hebt!


Zeer gelimiteerd verkrijgbaar

in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.


Momenteel uitverkocht, binnenkort terug verkrijgbaar!

LADYBUK CHERRY


Na lang zoeken vonden we de ideale soulmate voor onze netebuk. Na de vergisting worden de lekkerste kersen ondergedompeld die dit bier tot “fruit-infused bier” omdopen. De late toevoeging van kersen zorgt voor een zacht zoete geur en smaak. De Ladybuk is natuurlijk niet je doordeweekse kriekbier, er blijft een koppige bitterheid aanwezig dit mede door cascadehop. Zonder toegevoegde suikers!


Verkrijgbaar in sixpack 33cl en bak van 24 flessen 33cl.