ONS VERHAAL


Mijn naam is Brouwman Pieter. Wat begon als een hobby voor mijn vader in het jaar 2001, werd een full-time passie voor mij. Ik studeerde af als bio-technoloog en nam in 2014 als brouwmeester het roer in handen. Onze grootste luxe is de vrijheid. Wij hebben alles van A tot Z in eigen handen. Naast het brouwen, bottelen we ook alles op onze eigen locatie en hebben we voldoende ruimte om alles te stockeren.


Naast ons ruim aanbod verschillende bieren werken we natuurlijk ook verder aan nieuwe concepten zoals laag alcoholische bieren en spirits. Zo hebben we ondertussen ook al een eigen whisky die 5 jaar op vat heeft gerijpt.


Alles begon in 1983 met de oprichting van restaurant 't Rusteel. Ik groeide op in het prachtige verhaal dat mijn ouders creëerden en zet dit natuurlijk met trots verder.

In de keuken werkt mij zus Marie met heel veel passie aan nieuwe gerechten. Maar de echte uitdaging is ons bier samenbrengen met de keuken en onze klanten prachtige combinaties voor te schotelen.


Breng ons zeker een bezoekje voor een onvergetelijke ervaring of wie weet komen we elkaar wel tegen op één van de vele bierfestivals!


Neem gerust contact met mij op via e-mail voor al uw vragen.