ONS VERHAAL


Wat begon als een hobby voor mijn vader in 2001, groeide uit tot een full-time passie voor mijzelf. Met een achtergrond in de bio-technologie studeerde ik af en nam in 2014 de rol van brouwmeester op mij. Sindsdien hebben we ons bieravontuur met beide handen vastgepakt.

Bij onze brouwerij hebben we de luxe van totale vrijheid: alles, van het brouwen tot het bottelen, gebeurt op onze eigen locatie. Bovendien beschikken we over voldoende opslagruimte om onze producten te koesteren en te laten rijpen.


Naast ons gevarieerde aanbod aan bieren, blijven we natuurlijk niet stilstaan. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals laag-alcoholische bieren en spirits. Zo zijn we met trots eigenaar van een whisky die maar liefst 5 jaar in vaten heeft gerijpt.


De oorsprong van ons verhaal gaat terug naar 1983, toen restaurant 't Rusteel werd opgericht. Ik ben opgegroeid in dit prachtige verhaal dat mijn ouders hebben gecreëerd, en met trots zet ik dit erfgoed voort.


In de keuken werkt mijn zus Marie met ongekende passie aan nieuwe culinaire creaties. Maar de ultieme uitdaging ligt voor ons in het samenspel tussen onze bieren en de gerechten die we serveren. We streven ernaar om onze klanten keer op keer te verrassen met smaakvolle combinaties.


We nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze brouwerij en restaurant voor een onvergetelijke ervaring. En wie weet, misschien ontmoeten we elkaar wel op een van de vele bierfestivals!


Neem gerust contact met mij op via e-mail voor al uw vragen.